apple_oog.png

alpub bvba

samengevat...

 

Ik (= Erwin Van Gucht) ontwerp en/of realiseer alle drukwerken op papier voor bedrijven, zelfstandigen, verenigingen en particulieren. Ik handhaaf eerlijke prijzen, garandeer een correcte en persoonlijke service, een goede kwaliteit en een stipte levering. Ook voor de opmaak van een advertentie of ander grafisch werk kan je bij mij terecht.

Jouw huisstijl en logo, zij vormen de basis voor al jouw visuele communicatie, onderschat het belang niet! Ik help je graag om een nieuwe huisstijl uit te werken of de oude te optimaliseren. Ik kan voor jou een logo ontwerpen en/of een waaier aan diverse drukwerken in dezelfde huisstijl creëren.

 

Ik verzorg al meer dan 20 jaar de werving van de reclame voor in het Cursiefje. “Lokaal nieuws, leuke wedstrijden, puzzelplezier, interessante regionale advertenties en dit alles gratis in jouw bus”, dát maakt het succes van dit maandelijks huis-aan-huis magazine. Het Cursiefje verschijnt 11 keer per jaar in 4 verschillende regio's: Londerzeel/Meise/Wolvertem/Kapelle-op-den-Bos, Grimbergen/Zemst/Eppegem, Merchtem/Opwijk/Buggenhout & Wemmel.

Nieuw bij het Cursiefje in 2018:

  • het Cursiefje verschijnt op een nieuw en handiger formaat
  • voor de regio Grimbergen gaan we niet meer verdelen in Strombeek-Bever maar wel in de deelgemeenten Zemst en Eppegem (wel nog in Beigem en Humbeek)
  • de 4 regio’s verschijnen steeds in dezelfde week
  • het magazine is selfcovering op een dikker 100 gr kwaliteitspapier dat beter aanvoelt
  • er gaat meer aandacht en plaats naar regionaal gebonden artikels
  • er komt een maandelijkse ‘bijlage’ rond een bepaald thema
  • adverteerders in de 4 regio’s krijgen van ons gratis redactionele steun

Heb je nog vragen, wens je graag een offerte voor een specifiek werk?

Bel 0032 (0)477 72 36 33 of mail erwinvangucht@me.com

Like alpub on FACEBOOK