Samen in beweging

voor Make-A-Wish®

De vzw Being Human slaat wij de handen in elkaar omMake-A-Wish® België Vlaanderen te steunen. Ze doen dit door een driedaagse te organiseren waar fietsen centraal staat. Er zijn op de start en aankomstplaatsen tal van nevenactiviteiten voorzien. De kick off is een jaar op voorhand om de mensen toe te laten zich voor te bereiden op het event.

Hun leuze is samen in beweging voor elkaar. Ze willen mensen in beweging brengen én mensen mobiliseren om anderen te helpen. De peters van het event zijn onder meer Kris Wauters en Ruben Van Gucht. De meters van het event zijn minister van volksgezondheid Dr. Maggie De Block en de snelste vrouw van België Kim Gevaert. De verantwoordelijke persoon van Make-A-Wish® België Vlaanderen uit de regio is Ann Van Capellen. Er zijn al heel wat sponsors die het event steunen.

Meer info op de website: www.sameninbeweging.be.


Dwars door België West-Oost

voor het goede doel !

Wat zou het leven zijn zonder uitdagingen? En als je tegelijkertijd ook nog eens het goede doel kan steunen? Beter wordt het niet… Ook dit jaar doen wij mee met een Dwars door België-fietstocht van Broederlijk Delen. Maar voor onze derde deelname fietsen we niet van Noord naar Zuid. We doen mee met de tocht van West (De Panne) naar Oost (Botrange) van 20 tot 22 mei 2017, ongeveer 400km. Voor welk goed doel fietsen we? Broederlijk Delen zamelt dit jaar specifiek geld in voor de boeren van Burkina Faso. 90% van de bevolking overleeft via landbouw, maar er valt nauwelijks regen en bijgevolg leeft 46% van de bevolking in armoede.

Wil je dit goed doel via ons steunen? Dit kan door te storten via volgende link: http://www.broederlijkdelen.be/nl/dwars-door-belgie-west-oost-2017/eva-cools-erwin-van-gucht

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Alvast heel veel dank voor alle steun, mentaal zowel als financieel.

Eva & Erwin