Solidpharma run

24/3/2019

Geert van de loopclub heeft (als enige) meegelopen met de 5de Solidpharma run met start in Essene (Affligem). De mooie omloop omvat voornamelijk verharde wegen, maar twee maal duik je ook kort het veld in. Het is geen saai of vlak parcours. De glooiende omgeving komt volledig tot zijn recht met als gevolg een gevarieerd en golvende omloop. Je kan er kiezen voor meerdere mooie uitdagende afstanden: Kidsrun, 4 km, 7 km, 14 km of 21 km.

Hij koos voor de halve marathon (21k), het zonnetje was dan ook welgekomen. Hij liep deze mooie tocht uit in 1u51, proficiat Geert !


Relais Givrés

19/1/2019

De loopclub was wederom present voor deelname aan de 32ste editie van de Relais Givrés georganiseerd door de jogging- en triatlonclub "Les Lendemains De La Veille". Deze competitie is een aflossingswedstrijd waar de teamspirit boven de individuele prestatie staat, een wedstrijd waar het aangenaam is om elkaar onder joggers, vrienden of collega's weer te zien & een wedstrijd die plaatsvindt in de winter.

Dit leuk concept houdt in: 5 joggers, waarvan verplicht een dame en een veteraan, lossen elkaar af op een groen en heuvelachtig parcours. Elke jogger loopt 8 km alleen om de beurt en tot slot, samen met de hele ploeg, een laatste ronde van 4km, elke ploeg legt dus in totaal 44km af.

Helaas konden Geert en Eddy dit jaar niet deelnemen. Gelukkig waren er 2 ‘bereidwillige’ vervangers.

Proficiat Tim, Eva, Wim, Michel en Kristof. Knappe prestatie !! ‘s Avonds was er naar jaarlijkse traditie nog het etentje van Dé Loopclub, wederom een leuk gebeuren :-)


Marathon Malaga

9/12/2018

Bruno en Sarah hebben zich vorig weekend aan hun eerste volledige marathon gewaagd. Ze zijn daarvoor naar Malaga afgezakt, voor de “Zurich Marathon Malaga”, zeker een aanrader.  Het is een eerder ‘medium size’ marathon qua deelnemers (met 3500 voor de volledige afstand en 1500 voor de halve) met een parcours dat voor een groot deel langs de zee loopt. 

Aangezien het hun eerste marathon was, zijn ze eerder rustig gestart en hebben ze tot aan kilometer 38 samengelopen.  Op dat moment voelden ze beide dat ze best nog wat reserve hadden en hebben ze dus beslist de laatste 4 kilometer gewoon zo hard mogelijk te lopen. Dat bleek nog vlot te gaan, met als resultaat 4 uur en 2 minuten voor Bruno en 4 uur en 3 minuten voor Sarah. Beiden kwamen over de finish line met een brede smile, het was 42 km genieten.

Enige ‘learning’ voor een volgend avontuur is ervoor te zorgen dat de veters van je schoenen niet te strak zitten, want dit heeft hun toch wel een dikke 2 minuten gekost om Bruno's veters weer los te krijgen en terug te knopen wanneer alles net iets te veel begon te knellen.

Malaga is echt een ideale plek voor een marathon begin december, 16-18 graden en stralende zon!

Proficiat beiden, echt een topprestatie !!


20 km des Ardennes

21/10/2018

Eva en Eddy hebben de 20 km van de Ardennen gelopen in Marche-en-Famenne. Het mooie nieuwe parcours bevatte nog meer stukken offroad en hoogtemeters dan de voorbije edities. Deze trail loodst je doorheen het mooie landelijke landschap van de Ardennen, met soms hele steile stukken zoals je op één van de foto’s kan zien. Beiden liepen een sterke tijd. Eva was zelfs 6de van de 57 dames in haar leeftijdscategorie en 20ste van de 134 dames alle leeftijden. Proficiat beiden !!


The Great Bruges Marathon

21/10/2018

Tim en Geert hebben in Brugge de marathon gelopen. Beiden liepen een toptijd. Tim liep deze in 3u29 en nonkel Geert in 3u50. Proficiat heren, doe zo verder :-)

Dit was de tweede editie in Brugge van de Generali Great Bruges Marathon. De deelnemers konden kiezen uit vier verschillende formules of afstanden. Maar liefst uit 55 verschillende landen stonden lopers en wandelaars aan de start. Onderweg zorgden muziek, DJ's, klappers en aanmoedigingsborden voor een prachtige belevening. De start was voorzien aan de Dijver en de finish op de Grote Markt in Brugge. 


Pereboomse Krekentrail

7/10/2018

Voor de 3de keer organiseerde de vzw Joggingclub Moerbeke in samenwerking met het feestcomité van Pereboom een trail in Moerbeke-Waas. Het is een mooi grensoverschrijdend loopavontuur langs kreken, dijken, open velden en bossen.

De club stippelde een handvol routes uit die garant staan voor een rijke loopervaring! De trajecten slingeren zich op het grensgebied België-Nederland en dit ten noorden van de E34.

Tim en Geert liepen de 33K, een knappe prestatie, proficiat heren !!


Le Trail de l’Abbaye

6/10/2018

Eddy heeft meegelopen met de ‘Le Trail de l’Abbaye’, een mooi en uniek event in Villers-la-Ville waar je onder andere door de abdij loopt. Hij liep de 17 km en kon rekenen op z’n vurigste supporter (en vrouw) Gerli :-)

Zoals hij zelf aangaf: “schoon maar redelijk wat zware hellingen, soms zelfs met een koord om je naar boven te trekken”. Ik denk dat er volgend jaar meer dan 1 lid van de loopclub present zal zijn !


Bosmarathon Buggenhout

30/9/2018

De vzw Bosmarathon organiseerde voor de 10de keer de Bosmarathon, met start en aankomst op Sportcentrum 'De Pit' in Buggenhout.

Eva, Eddy en Tim namen deel aan de halve marathon. Met een knappe tijd in een mooie omgeving en onder een stralende zon mogen ze spreken van een geslaagde dag. Eva eindigde trouwens net naast het podium op een 4de plaats in haar categorie.

Meer dan 1.000 lopers hebben de weg gevonden naar Buggenhout voor de Bosmarathon, wat er zo een recordeditie van maakte. Ongetwijfeld volgend jaar terug…


Romande Energie Run

9/9/2018

Sarah, Marjolein en Bruno hebben de halve marathon van Alleman tot in Nyon gelopen (met de trein naar Alleman en al lopend terug). Deze staat ook gekend als de “Semi marathon de la Côte”. Het was heel warm maar wel blijkbaar een supermooie omloop. Eerst 8 km lichtjes bergaf, dan beetje op en neer om te eindigen met de laatste 2 km echt bergop!! ‘Dit was echt 21 km genieten langs de oevers van Lac Leman (meer van Genève)’ weten ze me te vertellen. Proficiat !!!


PHOTO-2018-09-09-20-25-06.jpg

10 miles Elsene

9/9/2018

Tim en Geert hebben de 10 miles in Elsene gelopen. Zoals ze zelf zeggen in hun berichtje “Vandaag 10 Miles Elsene, mooie loop, goeie organisatie en beiden tevreden over onze prestatie!” Meer moet dat niet zijn !!


De Mont Blanc

30/6/2018

Eva, Sarah en Bruno hebben de 10 km van de Mont Blanc gelopen. Met 325 hoogtemeters en stukken die werkelijk te steil zijn om te lopen geen gemakkelijke opdracht. Het warme weer maakte het nog wat zwaarder.

Ze hebben dat meer dan goed gedaan: Eva was 28ste en Sarah 34ste (van de 184 vrouwen in hun leeftijdscategorie). Voor Bruno was het nog een extra uitdaging omdat hij de dag voordien met de fiets van Genève naar Chamonix gereden heeft, een 154 km met 2900 hoogtemeters, dus toch nog wat stijve benen :-)

Maar dus een zeer puike prestatie, "smaakt naar meer" wist Eva me te vertellen !


Relegemse Jogging & Laarbeekse Paden

15&17/6/2018

Een druk weekend voor dé Loopclub.

Vrijdag avond was er de Relegemse Jogging, waar Eva met een 4de plaats net naast het podium grijpt op de 10 km. Ook Geert, Wim en Eddy liepen een sterke tijd. Tim zit in de organisatie en moest helaas werken.

Zondag liepen Eva en Eddy de jogging "Les Sentiers du Laerbeek", waar Eva een mooie 7de plaats haalde en Eddy als 59ste eindigde.

Een dikke proficiat voor allen...

 


7bd240c6-a123-4284-88bd-9c00345acf6a.jpg

Fura 10K

12/5/2018

Tim heeft op de 10K van de Tervuren Fura loop een mooi resultaat neergezet met een 13de plaats. Proficiat met deze mooie prestatie !

Deze prachtige wedstrijd in het Zoniënwoud gidsen je over bekende plekken van het Zoniënwoud zoals de Koninklijke Wandeling, het Arboretum, de Woudmeesterdreef (Fura 10 Miles en Fura 10K), ...

De golvende parkoersen op bospaden en –dreven doorheen enkele mooie stukken van het Zoniënwoud bevatten veel afwisseling en natuurpracht. Het overgrote deel zijn boskilometers (weinig straat). Je loopt voornamelijk over de bekende bos-dreven en -paden van het Tervuurse Zoniënwoud.


2018-04-21-PHOTO-00000036.jpg

Hyacintenloop Halle

21/4/2018

Eva, Eddy, Geert en Tim hebben deelgenomen aan de Hyacintenloop in het bos van Halle, georganiseerd door de Koninklijke Olympic Essenbeek Halle VZW. Het was een mooie dag en een prachtige omgeving om in te lopen. Zij namen deel aan de 14 km samen met 570 andere deelnemers op die afstand (7 en 21 km was ook mogelijk). Met veel offroad en heel veel hoogtemeters (al 2 km bergop vanaf de start) was het een heel zware wedstrijd. Moe maar tevreden...

Een dikke proficiat allemaal, vooral ook voor Eva die 24ste was van de 185 deelnemende vrouwen.


2018-04-08-PHOTO-00000013.jpg

Marathon Milaan

8/4/2018

Geert en Tim hebben met succes de marathon van Milaan gelopen. Proficiat heren, een puike prestatie !!


Solidpharma_2018.png

Solidpharma Run

25/03/2018

Geert heeft de 21 km gelopen op de 4de editie van de Solidpharma Run in Essene, een deelgemeente van Affligem. Hoewel hij zelf niet helemaal tevreden was met zijn tijd van 1u57 vind ik het persoonlijk wel een mooie prestatie.

Hij heeft deze gelopen als voorbereiding op de marathon die hij samen met Tim op 8 april gaat lopen in Milaan, Italië.


ba299e1a-0f6a-47c8-abe2-ebb37a051580.jpg

Gent Urban Trail

25/3/2018

Sigrid en Jante hebben de 11,2 km van de Urban Trail Gent gelopen/gewandeld. Koen heeft de 6,5 km gewandeld.

Een leuke manier om Gent te ontdekken op je loop- én wandelschoenen. Je loopt binnen op plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Meer dan 5000 sportievelingen hebben zondag in een lekker lentezonnetje deelgenomen aan deze vierde editie. 

Het Kraakhuis, het KASK en Campus Rommelaere waren de eerste drie locaties. Verder stonden ook Sint-Lucas, Oude Vismijn, Huis van Alijn, Holy Food Market, Brouwerij Gruut, AC Portus, Zwembad Van Eyck, het Glazen Straatje, de Minardschouwburg, de Vooruit, UFO, Campus Tweekerken, de Sint-Pietersabdij, het Huis van Kina, Kinepolis, Theater- en filminstituut Brouns en HoGent Campus Ledeganck op het menu. 

Op 21 mei is de derde manche van de Keytrade Bank Urban Trail Series in Hasselt


8b70a9bd-0a44-41d0-9d2c-8887f236736b.jpg

Jogging du fond des ails

10/20/2018

Eddy heeft als (enige) 'vertegenwoordiger' van dé Loopclub deelgenomen aan de 13 km jogging du fond des ails in La Hulpe.

Deze gaat door in het meer dan prachtige decor van het Zoniënwoud. Het mooie weer was een absolute meerwaarde en de goeie conditie was er gelukkig ook.

Volgens Eddy een van de mooiste van alle wedstrijden die hij jaarlijks loopt en dus ongetwijfeld een echte aanrader !


Relais Givrés

20-1-2018

26805166_10215021365956937_4636441558284335058_n.jpg
e347a70d-c2d3-4792-9d5f-080984ebb36e.jpg

De loopclub was present op zaterdag 20 januari 2018 voor deelname aan de 31ste editie van de Relais Givres georganiseerd door de jogging- en triatlonclub "Les Lendemains De La Veille". Deze competitie is een aflossingswedstrijd waar de teamspirit boven de individuele prestatie staat, een wedstrijd waar het aangenaam is om elkaar onder joggers, vrienden of collega's weer te zien & een wedstrijd die plaatsvindt in de winter.

Dit origineel concept houdt in: 5 joggers, waarvan verplicht een dame en een veteraan, lossen elkaar af op een groen en heuvelachtig parcours. Elke jogger loopt 8 km alleen om de beurt en tot slot, samen met de hele ploeg, een laatste ronde van 4km, elke ploeg legt dus in totaal 44km af.

Dit sportevenement trekt ongeveer 1500 lopers en meer dan 1500 toeschouwers aan.

Proficiat Geert, Tim, Eva, Eddy en Wim. Top prestatie !!


e9e6cc19-d294-461d-abb9-f32b991eeb14.jpg

Winterloop Deinze

14/01/2018

Eddy en Geert hebben deelgenomen aan de winterloop van AC Deinze. Ze gingen voor de 13,2 km. In de stralende winterzon een zeer aangename loop. Ook achteraf de energiereserves aanvullen met een lekkere Trippel Karmeliet mocht niet ontbreken :-)

Proficiat heren, klaar voor het clubkampioenschap ?


eva.png

Urban Trail Mechelen

9/12/2017

Sigrid en Eva hebben de 10 km van de Urban Trail Mechelen gelopen. Deze nocturne avondloop met ruim 7000 deelnemers was een schot in de roos. 

Start en aankomst lagen zoals de voorbije drie edities op de Veemarkt. Nieuwkomers op het parcours waren de oude Stadsfeestzaal, de sociaal-artistieke werkplek voor jongeren Villa 32 / H30 en Hotel Elisabeth. 

Ook de rest van het parcours was een aaneenschakeling van hoogtepunten met onder meer het Congres- en erfgoedcentrum Lamot, Kazerne Dossin en zijn museum, Brouwerij Het Anker, Tuin Oh!, het Cultuurcentrum en de Academie, de Kruidtuin, het Busleyden Atheneum, Campus Pitzemburg, Ursulinen Mechelen, De Noker, het Scheppersinstituut, Indaver en het Groot en Klein Begijnhof. In de laatste kilometer van het 10 km parcours deden de deelnemers nog de Sinte Mettetuin en het Stadhuis aan, inclusief het bureel van burgemeester Bart Somers.

"De Urban Trail is een unieke gelegenheid om op een sportieve manier ongekende parels van Mechelen te ontdekken."

De voor en na foto's op zich zijn al super, blijkbaar hebben ze zich goed geamuseerd :-)


C-W2FDUXUAgjGs3.jpg

Course du Duc Genève

1/12/2017

image-1.png

Hier onder een verslagje geschreven door m'n zus Sarah, die hieraan deelnam waarvoor proficiat !

"Voor de eerste keer georganizeerd in 2002 om de historische gebeurtenissen  van 1602 te herdenken,  werd dit jaar voor de 4de keer de Course du Duc georganizeerd (elke 5 jaar) in Genève. Deze race start in Frankrijk en gaat door verschillende kleine dorpjes langs donkere wegjes rondom de Salève naar Zwitserland. Als enige verlichting hebben de 7000 deelnemers allemaal een hoofdlamp, wat voor de toeschouwers een heel mooi zicht is (een verlichte slang langs de bergwand).

Een organizatorische uitdaging om 7000 mensen op tijd naar de start te krijgen en ze daar ter plekke warm te houden tot het uiteindelijk startschot! Perfect georganizeerd trouwens, alles ging heel erg vlotjes. De race is een kleine 20 km over een heuvelachtige parcours (in totaal 250 meter stijgen en 350 meter dalen) en eindigt in het centrum van Genève. 

De Zwitserse afdeling van de loopclub was deze keer maar door 1 persoon vertegenwoordigd, doordat Bruno lichtjes gekwest was. De weersomstandigheden zagen er nog behoorlijk grim uit tot enkele uren voor de start, maar gelukkig stopte het met sneeuwen en waren de wegen terug droog tegen de start om 21:30.

Ik heb de 19.5 km in 1 uur en 50 minuten gelopen en was heel erg blij Bruno aan de aankomst te zien met warme droge kledij aangezien het ondertussen -3 graden celcius was."


IMG_1941.JPG

Halve marathon Gent

28/10/2017

Ook dé loopclub was aanwezig op de (halve) marathon van Gent. Zelfs de "Zwitserse delegatie" was speciaal daarvoor afgekomen naar het 'verre Gent' :-) Proficiat allemaal, top !!

HLN schrijft: "Om 10.00 uur gaf Gents schepen van Sport het eerste startschot voor zo’n 1.500 deelnemers die de marathon lopen. 3.500 sportievelingen die de halve marathon lopen, vertrokken een half uur later. De burgemeester geeft rond de middag het startschot voor een 600-tal lopers die een parcours van 5 kilometer kiezen. Een 1.000-tal deelnemers vertrekt in de namiddag voor een traject van 10 kilometer. Ook 400 kinderen hebben zich ingeschreven voor een kort parcours van 1 of 2,5 km. De organisatie rekent op zo’n 400 vrijwilligers.Het volledige traject gaat langs de Watersportbaan en de groene long ten westen van de stad, met als eindpunt de topsporthal aan de Blaarmeersen. De organisatie is van plan om ook komende jaren edities te organiseren. Volgend jaar wordt de marathon van Gent alvast gehouden op zaterdag 27 oktober."


ardennen.png

20km des Ardennes

22/10/2017

Dé loopclub heeft deelgenomen aan de 6de editie van "20km des Ardennes" in Marche-en-Famenne. Deze is eerder een uitdagend trail aangezien het parcours 65% offroad bevat. Ze hebben het er heel goed van afgebracht, een dikke proficiat aan allen.

Eva werd zelfs 9ste in haar leeftijdscategorie en 36ste van de in totaal 190 deelnemende vrouwen van alle leeftijden. TOP !!

Foto's voor en na :-)


IMG_1936.JPG

Bruges Marathon

15/10/2017

 

Tim heeft met succes dé loopclub vertegenwoordigd op de 1ste marathon van Brugge. PROFICIAT TIM !

Met ruim 2500 inschrijvingen voor de volledige marathon is Brugge meteen de grootste marathon van België.

“Behalve een sportevenement is Great Bruges Marathon ook een belevingsevenement. We zullen de deelnemers letterlijk van Brugge laten proeven”, zegt Greg Broekmans van Golazo, de organisatie achter het evenement. Voor de deelnemers aan de marathon serveren de scholieren van hotelschool Spermalie een degustatiebordje met vier gerechtjes en Brugse Zot en Brugge Kaas trakteren de sportievelingen. “Voor de wandelaars voorzien we in rijsttaartjes en op het strand een maatje en een glas cava.”

De marathon bij de mannen werd gewonnen door thuisloper Alexander Diaz Rodriguez in 2u25'20" voor Wouter Decock en Rutger Beke. Bij de dames was Soetkin Demey de beste in 2u56'59" voor Lieselotte Beck en Marlies Demeersseman.


IMG_1684.JPG

Muurchallenge Geraardsbergen

3/09/2017

Eddy en Tim hebben deelgenomen aan de Muurchallenge in Geraardbergen.  Zoals de organisatoren zelf zeggen op hun website, een uitdaging. “Houdt u echt van een uitdaging? Dan is de ‘MuurLoop’ over 10km volledig uw ding met maar liefst drie beklimmingen van de Muur van Geraardsbergen (1x per ronde). Voor de rest is het parcours zeer haalbaar met een relatief vlakke aanloopstrook en een lichtlopende afdaling. Kortom: een echte MuurChallenge die u als stratenloper toch 1x per jaar moet gedaan hebben!”

Eva kon er dit jaar helaas niet bij zijn en zal moeten wachten tot volgend jaar om haar podiumplaats (derde) van vorig jaar te herhalen of verbeteren.


Droeshout-stad run 

15-7-2017

Een delegatie van dé Loopclub nam deel aan de natuurloop 10 miles (trail) te Droeshout (Opwijk). Ook al noemt het een 'stad run', toch werd er een groen parcours uitgestippeld door velden, bossen en holle wegen. Een aanrader !

De opbrengst van de run gaat integraal naar investeringsprojecten van de Lettertuin, de lokale Vrije Basis School.


Natuurloop Opwijk 

24-6-2017

Eddy en Geert hebben deelgenomen aan de Achilles Natuurloop te Opwijk. Deze is een organisatie van de Achilles-Run4Fun vzw. Naar eigen zeggen "een jogging club met het juiste evenwicht tussen lopen en plezier maken." De opbrengst van de natuurloop schenken ze aan het goede doel "De wereld van Indra".

Het parcours van de 10km vertrekt in de tuinen van Hof ten Hemelrijk en loopt langs Hulst, het hoogste punt van Opwijk, naar en door de stallen van boer Dirk. Vervolgens langs Hof ten Gulden Boom waar prachtige witte ezels de trotse eigenaars zijn een weiland. Het mooiste stuk krijgen de lopers van de 10 km voorgeschoteld wanneer ze na het Hof ten Gulden Boom links naar den Dokkene en langs het Trod gaan. Beide zijn prachtige lager gelegen bos restjes in het landelijke Opwijk. Dan keren ze terug langs het speelbos in Diepenbroek naar Hof ten Hemelrijk. Een aanrader naar het schijnt :-)


Clubkampioenschap 2017 

16-6-2017

De 8ste stratenloop van 10 km tijdens de Relegemse Dorpsfeesten was het decor van het jaarlijkse 'clubkampioenschap' van dé Loopclub. Helaas kon niet iedereen present zijn maar de aanwezigen hebben ongetwijfeld het beste van zichzelf gegeven :-)

Eddy pakt het goud met een tijd van 48:50 en Geert het zilver in 53:41.

Proficiat heren!


Jogging Laarbeekse Paden

11-6-2017

Dé loopclub was massaal :-) aanwezig op deze wedstrijd van 10 kilometer die voor de 6de keer doorgaat in het unieke kader van het Laarbeekbos te Jette! Een aanrader !

De uitslag in hun leeftijdsgroep: Tim: 31ste in 48:30 min, Eddy: 30ste in 49:28 min & Eva: 5de in 50:26 min. Een dikke proficiat !!


IMG_1018.JPG

De Denderloop

25-5-2017

Eva en Eddy namen deel aan de 26ste Denderloop te Liedekerke. Voor Eva haar snelste 10 km ooit: 50,25 min - 12km/uur. Zij eindigde 7de bij de vrouwen (van alle leeftijden). Proficiat !

Uit in Vlaanderen schrijft: "Op Hemelvaartsdag slaan - in dit geval - niet de poorten van de hemel mar die van de Sportlaan open voor de talrijke joggers en wedstrijdlopers die zich met elkaar meten tijdens de Denderloop. Het parcours loopt langs het Jaagpad aan de Dender en lokt jaarlijks het kruim van de plaatselijke atletiek naar het sportcentrum. Onderweg zorgen de nodige beats voor de motivatie. Je kan je met de besten meten in dit onderdeel van het Dendercriterium. Keuze uit 5-10 of 15 km. Er is ook een gratis kids run voorzien. Gratis gadget na aankomst." = een gekke drinkbus :-)


De Plantentuinjogging

14-5-2017

Eén keer per jaar mag het dus: joggen in het heuvelachtige landschap van de Plantentuin! Ze organiseren deze samen met de joggersclub De Meelopers uit Meise. De opbrengst schenken ze aan het Virungapark in Congo waar zeldzame planten groeien en de beroemde berggorilla’s leven.

Eva was 20ste op 158 (vrouwelijke) deelnemers van alle leeftijden. Puike prestatie, proficiat !


De Vlaamse Ardennenloop

7-5-2017

Dé loopclub tekende present op de Vlaamse Ardennenloop te Oudenaarde. Half run, half trail, in de voetsporen van de Vlaamse klassiekers, kasseien, over de Koppenberg, straffe kost! Ze kozen voor de 15 km met daarin 215 hoogtemeters. Proficiat!!


De halve marathon van Genève

7-5-2017

De "Zwitserse enclave" van dé loopclub heeft deelgenomen aan de halve marathon van Genève (21,097 km). Vertrek was in Chêne-Bourg, aankomst in Genève. Chapeau voor deze puike prestatie !!


Marathon de Paris

9-4-2017

3u36 - proficiat Tim, een super prestatie !!!

Er waren dit jaar 43.754 deelnemers, 42.500 daarvan haalden de finish. Het was de 41ste editie. De snelste man Paul Lonyongata (KEN) liep 2u06, de snelste vrouw Purity Rionoripo (KEN) 2u20, geen gezever...


Training

2-4-2017

Dé loopclub op training, de mannen in Asse en de vrouwen in Londerzeel :-)


Urban Trail Gent

26-3-2017

Sigrid is klaar voor de 10 km door Gent met passages door het Concertgebouw, het Sint Bavo humaniora, 't SMAK, de Vooruit, het Glazen Straatje en de finish in 't Kuipke ! En dit in de nieuwe Alpub loopoutfit :-)

De Urban Trail Series is een verzameling van unieke loopevenementen. Tijdens deze loop je langs en door nieuwe en historische gebouwen. 

Meer info op: www.sport.be/urbantrailseries.


IMG_0676.JPG

Moeder en dochter

19-3-2017

Samen een toertje gaan lopen, in de nieuwe Alpub loopoutfit... MOOI !!


Jogging du Fond des Ails

18-2-2017

Samen op het podium in La Hulpe :-)


Les Relais Givrés

21-1-2017

IMG_0629.JPG
2017.01.21 relais givrés.JPG

Aflossingscross in het bos te Neder-Over-Heembeek.

5 deelnemers, waarvan verplicht 1 vrouw en 1 veteraan (= 40 jaar oud de dag van de wedstrijd) zullen elk 8 km lopen, alvorens in groep een laatste ronde te lopen van 4 km.  Elke ploeg moet dus een totaal van 44 km hebben gelopen.


Muur Challenge Geraardsbergen

4-9-2016

Dé loopclub, hier nog in de 'oude' outfit. De nieuwe komt er zo aan. Op de 1ste foto de 'harde' kern. Op de 2de foto m'n vrouw Eva Cools (rechts), 3de op dé Muur. Super!

JICN4046.jpg
YGYJ5216.jpg